Docenten

eigen team met internationale ervaring

Eli Windey

Eli Windey

Docent
Kinesitherapeut
Manueel Therapeut Ce
Osteopaat D.O.
NST Advanced Practitioner
Osteoetiopathie SCMO
Over Eli
Afgestudeerd als kinesitherapeut in 1996.


Daarna gestart met de opleiding arthrotherapie (basisbeginselen van de manuele therapie) en vervolgens Manuele Therapie gestudeerd bij VWMT om in 1999 m'n C.e. Manueel Therapeut te behalen.Ondertussen in 1998 m'n eigen praktijk opgestart, waar ik tot op heden nog steeds dagelijks in actief ben.Vertrekkend vanuit m'n kennis uit de Manuele Therapie was het een evidente stap naar de osteopathie aan het Fico waar ik gedurende zes jaar ondergedompeld werd in structurele, craniale en viscerale technieken. In 2010 behaalde ik m'n D.o. in de osteopathie.Vervolgens gestart met NST (neurostructural integration technique) en na de nodige modules gevolgd te hebben, behaalde ik in 2013 m'n certified advanced NST practitionar.Dankzij m'n studeies AK (applied kinesiologie) kwam ik in contact met de technieken van DeJarnette wat me bij SCMO bracht, in 2016 behaald ik m'n diploma in de Osteoetiopathie. SCMO is me blijven boeien door de combinatie en integratie van de verschillende technieken uit de Osteopathie en de Manuele Therapie. De kennis die ik al had paste perfect in hun visie. Ik maakte gretig gebruik van het feit dat iedereen bij SCMO de verschillende modules gratis opnieuw kan volgen en was ook steeds present voor de verschillende Refreshers en Herhalingsdagen.

Ook binnen de Manuele Therapie en de Osteopathie zorgde ik ervoor dat ik steeds up-to-date bleef dankzij het volgen van verschillende seminaries voor postgraduaten in de Manuele Therapie en Osteopathie.


O-myocare CommV
Koningin Astridstraat 29
8210 Veldegem
BTW BE0740.695.661

+32 (0)50 78 23 70

Wij gebruiken enkele noodzakelijke functionele cookies om de site te laten werken zoals beschreven in onze cookie policy Door te klikken op ″accepteer″ stemt u hiermee in, bij weigering sluit deze site automatisch.