Docenten

eigen team met internationale ervaring

Jurn Depecker

Jurn Depecker

Oprichter O-Myocare ⁄ Docent
Kinesitherapeut
Myofasciaal therapeut BMST
Osteopaat D. Oe.
Kinesiologie ICAK
Certified Instructor DT Belgium
Instructor Coach DT Europe
Over Jurn
Afgestudeerd als Kinesitherapeut in 2000 en in 2001 een zelfstandige praktijk gestart in Veldegem. 

Na de volledige 2-jarige opleiding Myofasciale Therapie bij Trigger te hebben afgewerkt, gestart met de opleiding Orthopedische Geneeskunde te Antwerpen. Ook deze opleiding na 2 jaar afgerond en daarna eveneens te Antwerpen gestart met de opleiding SMTA. Ook deze opleiding nam 2 jaar in beslag. Vertrekkend vanuit deze laatste opleiding gestart als assistent docent in de opleiding osteopathie-manuele therapie. Geleidelijkaan als gastdocent en gastspreker bij tal van organisaties en opleidingen ervaring opbebouwd om ten slotte in 2011 als assistent aan de slag te gaan in de opleiding SCMO.

In 2012 in contact gekomen met Dynamic Tape en in 2013 Certified Instructor geworden voor België. Sinds 2014 aan de slag als Instructor Coach voor Europa.

Ondertussen bij Opleidingen Zennith een 2-jarige opleiding Kinesiologie gevolgd.

In deze periode de opleiding SCMO hervormd zoals die er nu uitziet, niet alleen qua vorm maar ook de inhoud werd aangepast.

In 2021 het Opleidingscentrum voor Kinesitherapeuten O-Myocare opgericht. Hieronder vallen alle workshops en opleidingen van de afgelopen jaren samen zoals SCMO, Dynamic Tape, Kinesiologie, .... maar ook afzonderlijke lezeingen zoals Hoofdpijn, Enkeldistorsie, Schouderkliniek, ..... 

De combinatie van het uitbouwen van een groeiende kinepraktijk samen met de ervaringen als nationale en internationale docent en organisator is de ideale manier om beide pijlers tot een hoger niveau te tillen.

 
O-myocare CommV
Koningin Astridstraat 29
8210 Veldegem
BTW BE0740.695.661

+32 (0)50 78 23 70

Wij gebruiken enkele noodzakelijke functionele cookies om de site te laten werken zoals beschreven in onze cookie policy Door te klikken op ″accepteer″ stemt u hiermee in, bij weigering sluit deze site automatisch.